Pages Menu
Categories Menu

Posted on 12. februar 2020 in

Aktuel persondata

KURSUS Pris Antal
3. december kl. 11-12vis detaljer  775,00kr. (DKK)  

  • 3. december
    3. december 2020
    11:00 - 12:00

 

Dette kursus er et 1-times onlinekursus 

 

Kurset giver dig et overblik over udviklingen på persondataområdet. Der fokuseres bl.a. på nylige afgørelser eller ændrede fortolkninger hos Datatilsynet. Kurset er ikke en gennemgang af reglerne om persondata, men fokuserer på nylige ændringer.

 

Mål & udbytte

Efter kurset har du overblik over nylige ændringer i persondatareglerne.

 

Kursus i Aktuel regnskab, revision og erklæringer

 

Godkendt efteruddannelse

Aktuel persondata tæller med 1 time i kategorien anden relevant lovgivning og faglige standarder.

 

Underviser

Bjarne Aalbaek, underviser

Bjarne Aalbæk er statsautoriseret revisor og en meget anvendt underviser i revisorverdenen.

Bjarne er leder af Faglig Afdeling A/S.

 

Målgruppe

Revisorer og bogholdere.

 

Kursusindhold

Vi gennemgår bl.a.:

* Nylige afgørelser fra Datatilsynet

* Nylige afgørelser fra domstole på persondataområdet (hvis der er nogen)

* Ændrede fortolkninger fra Datatilsynet

* Nylige afgørelser fra andre landes datatilsyn (da man skal forsøge at koordinere på EU-plan).

 

Undervisningsmetode

Aktuel persondata er et onlinekursus og foregår hjemme foran din computer eller på din iPad/tablet.

 

Praktisk info vedr. onlineundervisning

Kursusmaterialet bliver udsendt i PDF-form inden kurset.

På dagen logger du på en service, og kurset kører på din computer eller iPad/tablet.

Du kan stille skriftlige spørgsmål til underviser.

 

Dato & tid

3. december 2020 kl. 11-12

 

Pris

775 kr. pr. 1-times onlinekursus

 

Ja tak! Send mig Fakta Kursers Nyhedsbrev

Få vores nyheder direkte i din indbakke

Vupti! Så er din tilmelding ekspederet videre!