Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 21, 2023 in

Videokursus (2023) Aktuel persondata baseret på afgørelser

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • Videokursus (2023) Aktuel persondata baseret på afgørelser
     20. november 2023 - 31. december 2023
     16:00 - 17:00

 

Dette er et 2 timers videokursus.

Et videokursus er et optaget og anonymiseret onlinekursus.

Efter bestillingen modtager du et personligt link til kurset og kursusmaterialet.

Dette kursus kan du bestille fra den 21. november 2023.

Derefter kan du se kurset, når du har lyst og lige så mange gange du vil.

 

Aktuel persondata opdaterer dig på persondataområdet med udgangspunkt i Datatilsynets afgørelser. Området er relativt nyt, og derfor er løbende afgørelser ret vigtige i fortolkningen af, hvordan detaljerne på området skal forstås.

 

Mål & udbytte

Efter kurset har du overblik over den nyeste udvikling inden for persondata, med afsæt i Datatilsynets afgørelser.

 

Godkendt efteruddannelse

Kurset tæller med 2 timer i efteruddannelseskategorien: Anden relevant lovgivning og faglige standarder.

 

Underviser

Bjarne Aalbaek, underviser

Bjarne Aalbæk , statsautoriseret revisor og en meget anvendt underviser i revisorverdenen.

Bjarne er leder af Faglig Afdeling A/S.

 

Målgruppe

Revisorer og bogholdere.

Det kan principielt også være andre, der er underlagt eller har interesse i persondatalovgivningen – men der fokuseres på revisorer og bogholdere.

 

Kursusindhold

Vi gennemgår bl.a.:

* Sletning af data

* Datatilsynets nyeste afgørelser

 

Undervisningsmetode

Dette kursus er et videokursus og foregår foran din computer eller på din iPad/tablet.

 

Pris

1.400 kr. ekskl. moms

 

Kursusbevis

Det kan du få, når du har set kurset.

Som bevis på, at du har set kurset, skal du maile kodeord som du vil få oplyst under kurset.

Kodeordet skal du maile til:

lok@faktakurser.dk

I emnefeltet skal du skrive:

Video – ‘kursets navn’ – kodeord

Vi udsender kun kursusbeviset, hvis vi modtager det korrekte kodeord.

 

Bemærk

Når du køber et onlinekursus eller et videokursus hos Fakta Kurser, får du tilsendt et personligt link, som du ikke må videregive eller distribuere.

Linket er dit alene og må ikke deles eller benyttes til kommercielle formål eller i offentlige sammenhænge.

Enhver form for kopiering eller offentliggørelse af kursusmaterialer og kursusvideo er forbudt.

Indholdet tilhører Fakta Kurser A/S, og enhver form for kopiering og distribution eller anden krænkende brug af indholdet er forbudt og vil kunne forfølges retligt af Fakta Kurser A/S.

 

Kursussted:  

Beskrivelse:

Foregår foran din computer eller iPad/tablet

Ja tak! Send mig Fakta Kursers Nyhedsbrev

Få vores nyheder direkte i din indbakke

Vupti! Så er din tilmelding ekspederet videre!