Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Privatlivs- og cookiepolitik

Hos Fakta Kurser og på faktakurser.dk indsamler og bruger vi en række personoplysninger til at kunne betjene dig bedst muligt og overholde gældende lovgivning.

På denne side kan du læse vores privatlivs- og cookiepolitik, der beskriver, hvordan vi indsamler og bruger personoplysninger.

Generelt indsamler vi så få oplysninger som muligt og opbevarer dem i så kort tid som muligt.

Vi bruger udelukkende oplysningerne til det formål, de er indsamlet til – og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Dit samtykke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud.

Fakta Kurser behandler og opbevarer din e-mail og oplysningerne om dine køb, så længe det er relevant. Det er det i praksis indtil du kontakter os og oplyser os om, at du ikke længere ønsker at modtage vores mails.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Det gør du enten via linket i bunden af vores mails, eller ved at skrive til Fakta Kurser på lok@faktakurser.dk og oplyse os om, at du ikke længere ønsker at modtage vores mails.

Det bruger vi dine oplysninger til

Når du køber et kursus hos Fakta Kurser, giver du os en række personoplysninger, bl.a.:

  • Dit navn og firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Dit tlf. nummer
  • CVR-nummer

Vi bruger disse oplysninger til at:

  • Levere dit produkt og fuldende dit køb
  • Leve op til gældende lovgivning om persondata, GDPR og bogføring m.m.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vil du vide, hvilke oplysninger vi har om dig?

Du kan til hver en tid kontakte os og få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig.

Det gør du ved at kontakte Fakta Kurser på denne e-mail:

lok@faktakurser.dk eller pr. tlf. På 7010 7019.

Du kan ligeledes bede om at få dine data slettet.

Det gør du ligeledes på ovenstående e-mail.

Adm. direktør for Fakta Kurser Lone Kornmaaler er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Hvis du ønsker at klage over Fakta Kursers behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside her på faktakurser.dk bliver der lagt en lille tekstfil på din harddisk. Filen hedder en cookie og er en slags elektronisk sladrehank.

Den skader ikke din computer. Den spreder heller ikke virus eller andre ondsindede programmer.

En cookie kan heller ikke registrere personhenførbare data om dig.

Det vil med andre sige, at vi IKKE indsamler personlige oplysninger om dig.

Hvad bruger vi cookies til?

Til gengæld hjælper cookien os med at blive klogere på, hvordan du og vores andre besøgende bruger vores hjemmeside.

Vi kan se, hvilke sider du læser og hvor længe du opholder dig på hver side.

Cookies er en forudsætning for, at bestemte dele af hjemmesiden fungerer optimalt.

Tredjeparts cookies fra Google Analytics

faktakurser.dk benytter sig af analyseprogrammet i Google Analytics, der placerer cookies på din computer.

Med Google Analytics ved vi, hvilken ip-adresse du har benyttet, da du loggede på vores hjemmeside. Vi kan også se, hvilken browser du benytter, og hvilken søgemaskine du evt. har brugt til at finde frem til os.

Sådan afviser du vores cookies

Hvis du ikke ønsker, at vi lægger cookies på din computer, skal du ændre nogle indstillinger i din browser.

Her er link til at ændre indstillingerne i de mest benyttede browsere:

Ja tak! Send mig Fakta Kursers Nyhedsbrev

Få vores nyheder direkte i din indbakke

Vupti! Så er din tilmelding ekspederet videre!