Pages Menu
Categories Menu

Posted by on maj 12, 2020 in Nyheder

Nyt om Fakta Kurser’s udlandskurser 2020

I denne specielle corona-tid, har udlandskurserne på henholdsvis Mallorca og Fuerteventura ikke været nævnt i lang tid. Men nu er tiden kommet til åbning for tilmelding.

Vi har en god og regelmæssig kontakt til vores rejsearrangør Bravo Tours, der melder at de har løbende kontakt til deres destinationer, hoteller og flyselskaber. Bravo Tours fortæller, at alle er klar til at tage imod os så snart der gives grønt lys for en åbning.

Det er derfor med optimisme, at vi nu åbner for bestilling af vores kurser til både Mallorca og Fuerteventura. Det skal nævnes, at en del revisorer allerede har bestilt kurset og andre blot afventer situationen, men håber at kunne tage med Fakta Kurser. Det er vi rigtig glade for.

I følge Bravo Tours er der ingen grund til bekymring omkring økonomien når man tilmelder sig. Skulle der mod al forventning ikke være mulighed for at rejse til den tid pga. Corona, så får vi refunderet rejsens pris. Derudover er Bravo Tours selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden, det betyder, at vores penge under alle omstændigheder er sikret.

Kursusgebyret, som bliver opkrævet af Fakta Kurser, vil man ligeledes få tilbagebetalt, hvis uheldet er ude. Det gælder også depositumet, hvis aflysningen vel at mærke er i forbindelse med Corona- situationen.

‘Early Bird’ forlænges. Vi har annonceret at kursusgebyret stiger efter d. 1. juni. På grund af corona-situationen forlænges dette indtil 1. juli.

Med andre ord, man kan roligt tilmelde sig.

 

Flyt skolebænken til Mallorca

Afrejse lørdag d. 3. oktober 2020
Hjemrejse lørdag d. 10. oktober 2020

Du kan læse hele programmet og beskrivelsen af kurset ved at klikke her.

Flyt skolebænken til Fuerteventura

Afrejse mandag d. 2. november 2020
Hjemrejse mandag d. 9. november 2020

Du kan læse hele programmet og beskrivelsen af kurset ved at klikke her.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os enten telefonisk, eller på mail.

Er du bogholder eller revisorassistent?

Så meld dig til Fakta Kursers Nyhedsbrev

Sådan! Så er din tilmelding afsted

Ja tak! Send mig Fakta Kursers Nyhedsbrev

Få vores nyheder direkte i din indbakke

Vupti! Så er din tilmelding ekspederet videre!